Usluge


ux

user expirience

Generalnom probom do savršenstva / Dragocjena test-vožnja

UX su slova koja čine osnovu svakog projekta te možemo reći da je korisničko iskustvo zaista mozak “digitalne operacije”. Svaki projekt započinje promatranjem, istraživanjem i analizom načina na koji korisnici koriste softver i na tome se temelje sve daljnje odluke i dizajn. Ono nam omogućuje da stvorimo digitalni doživljaj koji će zadovoljiti svaku potrebu i očekivanje korisnika.

U tom polju ne postoji univerzalno rješenje već je ono jedinstveno za svaki projekt. Iz tog razloga vjerujemo da klijenti trebaju biti uključeni u proces jer je njihovo znanje i iskustvo svog posla neizmjerno važno za uspjeh projekta.

A kad stvorimo odličan digitalni proizvod, testiranjem ga učinimo još boljim. Stoga se pripremite, za svako ZAŠTO? imamo ZATO – objektivno i argumentirano zato.(Napomena: Vaš finalni proizvod svoj će puni potencijal postići kontinuiranim promatranjem i usavršavanjem.)


development

PROGRAMIRANJE

Kvaliteta do kostiju

Sve te divne digitalne ideje trebaju biti pametno izgrađene kako bi radile bez poteškoća. Kod je kostur projekta, a naša je misija da su kosti zdrave. Kakvu god internetsku stranicu ili aplikaciju možete zamisliti, mi je možemo izgraditi. Ako već imate dizajn, nema problema, radit ćemo prema njemu. Ako nemate, mi ga možemo stvoriti. U svakom slučaju, tečno govorimo mnoge programske jezike, a najponosniji smo kada kreiramo softver koji radi besprijekorno. Ako smo mi zadovoljni njime, zasigurno ćete biti i Vi i vaši korisnici, a mi isporučujemo samo ono čime smo potpuno zadovoljni.

Svaki projekt ima jedinstven identitet, originalan sadržaj i sebi svojstven cilj. Iz tog razloga ne koristimo šablone i gotove predloške već svaki projekt gradimo od početka; svaki je slučaj specifičan i zahtijeva pristup po mjeri.