TourISTRA

Odmor za administratore stranice

PROGRAMIRANJE|UI|UX

Turistička agencija TourISTRA nakon godina rada i iskustva u turizmu odlučila se za zaokret u internetskom identitetu.

Slijedeći njihov postojeći vizualni identitet, dizajnirali smo im i programirali stranicu za brojne buduće sezone.

* Front-end tehnologije: Bootstrap, SASS, Javascript, jQuery
* Back-end tehnologije: Phalcon, PHP, MySQL, Nginx, Redis, Elasticsearch, Amazon S3

ZBIRKA, NE ZBRKA!

S obzirom da raspolažu velikim brojem nekretnina, bitno im je da je administriranje pregledno, brzo i jednostavno jer zbrka u rezervacijama rezultira jako ljutim gostima, a to nikako ne želimo nikome. Stoga smo se stavili u ulogu turističkog djelatnika koji upravlja stotinama rezervacija dnevno i istražili što su prioriteti.

SEZONA LJETO/ZIMA

No, turizam nije samo ljetni posao. Unutar iste domene, stvorena je i zimska sekcija za smještaje u zimskom turizmu. Iako je odvojena od ljetne, pruža jednake funkcionalnosti kao i prva, te se obje uređuju u zajedničkoj administraciji što djelatniku uvelike olakšava posao.

Kreirali smo opciju flat kalendara koji administratoru omogućuje usporedni pregled, blokiranje datuma i brzu rezervaciju smještaja. Kalendar sadrži popis svih rezervacija određenog smještaja, a dizajniran je da se vizualno lako nađu rupe u popunjenosti.

Jedan od prioriteta bilo je i povezivanje raspoloživosti smještaja s drugim portalima koristeći rAdmin aplikaciju. Uz to, svakom se apartmanu može odrediti rezervira li se putem upita ili direktno.

SVATKO IMA SVOJ FAKTOR

No, zašto bi samo administratorima bilo lako? Prikaz smještaja smo u potpunosti prilagodili gostima i prednost dali sadržajima bitnima za odmor. (Ipak se on događa uglavnom samo jednom godišnje.)

Na karti određenog smještaja gost može vidjeti interesne točke i koliko su udaljene od samog objekta te prema tome odlučiti što rezervirati. Mali korak za domaćine, ali velika pomoć za goste.

Our work single contact
Imate li ideju za projekt ili suradnju?
Kontaktirajte nas otvoreni smo svim idejama
Slijedeći projekt: