Norbert Stadler

Vaš novi stol

PROGRAMIRANJE

Dobar dan, ja sam Norbert Stadler, vaš novi stol. I to kakav!

Gospodin Norbert specijalizirao se za tehnološki interijer i nudi stolove za burzovne mešetare, arhitekte, inženjere, kontrolore leta i sve one kojima treba nekoliko monitora na radnoj jedinici. Lista referenci je impresivna, što dokazuje da Norbert zaista zna što znači potreba za multiekranskim stolom.

* Front-end tehnologije: Foundation Framework, Javascript, jQuery
* Back-end tehnologije: Zend Framework, PHP, MySQL, Nginx, PHP-FPM, Redis

JOŠ OVO, I OVO, I OVO…

S obzirom da su spomenuta zanimanja međusobno različita i svaka od tih pozicija je kompleksna na svoj način, putem aplikacije korisnik može stol konfigurirati prema svojim potrebama.

Odabire se veličina stola, broj ekrana, strujni i mrežni priključci, dodatno svjetlo, boja podloge i slično. Svaka unesena promjena automatski se prikazuje te korisnik zna točno kako će mu buduća radna jedinica izgledati. Čak i ako nekome nije poznato što određena stavka znači, prelaskom kursora preko naziva stavke, prikazuje se dio stola na se misli.

ALI TO NIJE SVE!

Nakon dizajniranja, samo treba sve to platiti i pričekati da se proizvede. Kada ste završili kreirati svoj stol iz snova, gospodin Norbert vam direktno pošalje ponudu za vašu kreaciju. (Tada obično uslijedi izbacivanje nekih funkcionalnosti.)

Za one malo manje kreativno nastrojene, moguće je naručiti uslugu dizajna radnih jedinica i implementacije u stvarni prostor.

Eto, sada imate odgovor za sve one nevjernike koji misle da više ekrana treba isključivo šminkerima – samo ih pošaljite gospodinu Norbertu.

Our work single contact
Imate li ideju za projekt ili suradnju?
Kontaktirajte nas otvoreni smo svim idejama
Slijedeći projekt: