Istra Expert

Fotografija govori tisuću eura

PROGRAMIRANJE|UI|UX

Gosta već na naslovnici dočeka slider s velikim fotografijama vila, a slična je tehnologija korištena i na stranici detaljnijih informacija o vili s dodatnim fotografijama. Još jedna odlika luksuza zasigurno je i jednostavnost.

Fotografiju smještaja prati minimalna količina tekstualnih informacija, a opet je sve jasno. Osnovni podaci o smještaju (broj soba, kapacitet, blizina sadržaja i slično) vrlo su jednostavno prikazani kroz simbole.

* Front-end tehnologije: Bootstrap, SASS, Javascript, jQuery
* Back-end tehnologije: Phalcon, PHP, MySQL, Nginx, Redis, Elasticsearch, Amazon S3

VEĆE, VIŠE, BOLJE

Istra Expert turistička je agencija koja se specijalizirala za luksuz, točnije, vile i apartmane o kojima većina može samo čitati u časopisima. Budući da luksuz (s pravom) prate visoke cijene, gostu koji rezervira takvu vilu svakako se treba omogućiti detaljan uvid u objekt.

Da bi se to postiglo, stranica se temelji na fotografijama visoke rezolucije i velikih dimenzija kojima se postiže potpun dojam luksuznog odmora.

GLOBALNO, A LOKALNO

Zadnje, ali ne i manje važno, stranica nudi sadržaj na različitim jezicima, a svaki jezik ima svoju pripadajuću lokalnu domenu. Budući da je sve podređeno gostima, i taj detalj doprinosi da se gosti u potrazi za smještajem osjećaju kao doma.

Our work single contact
Imate li ideju za projekt ili suradnju?
Kontaktirajte nas otvoreni smo svim idejama
Slijedeći projekt: