Indigo

Osobni krojač popusta

DIZAJN|PROGRAMIRANJE|UX

Indigo na intuitivan i pregledan način prikazuje statistiku prodaje za svakog registriranog kupca s izrazito jednostavnim načinom unošenja novih podataka i mijenjanjem postojećih.

Uz takvo korisničko iskustvo šopinga, lako je postati šopingholičar!

* Front-end tehnologije: Foundaiton, SASS, Javascript, jQuery
* Back-end tehnologije: PHP, MySql, Elastic search, Zend Framework, MSSQL connector

OD POTRAŽNJE DO PONUDE

Za ozbiljne šopingholičare, a češće šopingholičarke, Indigo je ozbiljna stvar. Napokon ih netko nagrađuje za rastrošnost, jer što više kupuju – to više pogodnosti dobivaju. Ukratko, Indigo je aplikacija za upravljanje odnosima s potrošačima kojom se prate navike kupaca i u skladu s tim odobravaju popusti.

OD PONUDE DO POTRAŽNJE

Za djelatnike trgovine, postupak ne može biti jednostavniji. Aplikacija se koristi kao dodatak aplikaciji blagajne. Povezana je s bazom skladišta i lako se dodaju novi proizvodi u ponudi. Kada kupac plati kupljenu robu, još se jednom skenira bar kod i upisuju se podaci kupca. Na taj se način prate kupnje i ostvaruju različite pogodnosti (npr. svaki peti proizvod po povoljnijoj cijeni ili slično).

S bazom podataka zainteresiranih kupaca, šteta bi bilo ne oglasiti pojedine akcije. Aplikacija dopušta slanje informacija o akcijama e-mailom ili poštom. Također se mogu definirati i posebni popusti.

Our work single contact
Imate li ideju za projekt ili suradnju?
Kontaktirajte nas otvoreni smo svim idejama
Slijedeći projekt: