El-Pi Tours

Lijep pozdrav s godišnjeg

PROGRAMIRANJE|UI|UX

Kada ste gost i tražite smještaj za godišnji odmor, jedino što želite je preglednost i jednostavnost rezervacije, ne zanima vas organizacijska struktura turističke agencije.

* Front-end tehnologije: Bootstrap, SASS, Javascript, jQuery * Back-end tehnologije: Phalcon, PHP, MySQL, Nginx, Redis, Elasticsearch, Amazon S3

BEZ KOMPLIKACIJA, MOLIM

Naime, agencija ima odvojene urede – u Malinskoj i Njivicama – te svaki smještaj, zavisno o lokaciji, pripada jednom od tih ureda. Čini se komplicirano, možda i je, no to nipošto ne smije pomisliti i korisnik. S mantrom Bez komplikacija krenuli smo u izradu stranice.

Dakle, svaki upit za smještaj vodi ured u kojem je taj smještaj zaveden – upisuje ga, ažurira, uređuje, vodi komunikaciju za njega… No, djelatnici imaju mogućnost prebaciti komunikaciju i na drugi ured (u slučaju gužve, godišnjeg odmora…), naravno, bez da gost to osjeti kao nešto izvanstandardno.

SVA DOGAĐANJA U BLIZINI, MOLIM

Druga mantra nam je bila Događanja, događanja, događanja… Osim smještaja, mogu se pregledati i lokalna događanja tijekom cijele sezone. Gost može prvo odabrati smještaj i vremenski period pa zatim pogledati što se tamo i tada događa, ili prema događanjima odabrati vrijeme i lokaciju smještaja.

Nadolazeće manifestacije mogu se pregledati i na listi događanja te se filtrirati prema kategorijama, a svaka je obilježena na Google mapi. Čak i oni koji u trenutku rezervacije ne razmišljaju o manifestacijama, od agencije dobiju listu pripadajućih događanja za mjesto i vrijeme boravka. Za svaki slučaj.

Our work single contact
Imate li ideju za projekt ili suradnju?
Kontaktirajte nas otvoreni smo svim idejama
Slijedeći projekt: