Cappelli

Odmor počinje već na stranici

PROGRAMIRANJE|UI|UX

Ni djelatnici Cappelli tourista, ni mi ne vjerujemo u šumove u komunikaciji stoga nam je svima u interesu da gost dobije što realniju sliku smještaja i njegove lokacije.

K tome, stranica ne odvlači pozornost nekakvim dodatnim sadržajima i bannerima, već se koncentrira na ono po što je korisnik i došao - smještaj i osnovne informacije.

* Front-end tehnologije: Bootstrap, SASS, Javascript, jQuery
* Back-end tehnologije: Phalcon, PHP, MySQL, Nginx, Redis, Elasticsearch, Amazon S3

100 LJUDI, 100 ODMORA

Kad sanjarimo o idealnom godišnjem odmoru, svatko zamišlja nešto drugo. Neki žele pregršt aktivnosti za djecu, dok neki ne žele ni vidjeti (točnije, čuti) dijete na odmoru; neki traže adrenalinske sadržaje, a neki plažu što udaljeniju od civilizacije s mjestom samo za jedan ručnik.

Ekipa iz turističke agencije Cappelli tourist to shvaća i poštuje te nas je zatražila da njihovu internetsku stranicu kreiramo uzimajući to u obzir. Pametna odluka.

FOKUS, FOKUS, FOKUS

Dizajnirali smo i programirali stranicu na kojoj se rezultati pretrage smještaja mogu sortirati prema cijeni, ocjeni korisnika ili udaljenosti od plaže, te se time omogućuje da svaki posjetitelj nađe smještaj kojim će biti zadovoljan.

TROSTRANO ZADOVOLJSTVO

Spomenuti koncept popraćen čistim i preglednim dizajnom već je u prvoj sezoni nakon aktivacije stranice rezultirao povećanim brojem rezervacija i boljim poslovanjem. Gosti zadovoljni. Klijent zadovoljan. Mi zadovoljni. Misija ostvarena.

Our work single contact
Imate li ideju za projekt ili suradnju?
Kontaktirajte nas otvoreni smo svim idejama
Slijedeći projekt: