O nama

Svemoguća misija: proizvod bez greške.

Hexis je digitalna agencija s fleksibilnim timom posvećenim digitalnoj izvrsnosti. Tako bi zvučala naša biografija da treba stati u jedan tweet, no ipak ćemo je malo proširiti i oplemeniti.

Hexisov arsenal vještina obuhvaća dizajn i razvoj softvera koji se prilagođava svakom ekranu, bio on mobilni ili stolni. Iskusni smo u e-trgovini, IT-konzaltingu, dizajnu i razvoju mobilnih aplikacija, sustavu rezervacija… – no to su samo sredstva koja vode do određenog cilja. U svom radu krećemo od cilja i stvaramo sve* što je potrebno da se on postigne.

Uživamo poslovati uživo. Smješteni smo u Rijeci, no vrlo često surađujemo s klijentima u drugim gradovima Hrvatske, a i šire. Kilometri nisu nikakav problem. Naša je najznačajnija referenca činjenica da do novih klijenata dolazimo metodom preporuke. Projekti na kojima smo radili govore sami za sebe, stoga Vas pozivamo da ih pogledate.

Startupovi, dobro nam došli! Ne impresionira nas pusta veličina klijenta, već kvaliteta svakog projekta, bez obzira na kvantitetu. Svakom projektu pristupamo ozbiljno i posvećujemo mu potpunu pažnju. Nijedan projekt nije premali niti preveliki, a uvjereni smo da je Vaš baš prave veličine.

Hexis – drugo ime za fleksibilnost (neki su nam klijenti čak dali nadimak “Flexis”). Naš relativno mali tim i brojni suradnici mogu se brzo i lako prilagoditi svakoj situaciji i skoro svakom vremenskom roku. Naše su Vam vještine na raspolaganju i možete ih “outsourcati” kratkoročno ili dugoročno. Upoznajte članove tima…


*(u okvirima industrije, bez nemoralnih ponuda, molimo)

Our team